header

header

fredag 1 december 2017

3....2.....1!

December är nu här och julen närmar sig. Ingela har dragit på sig tomteluvan och lämnat in en stor säck med paket på neo i Sundsvall, 94 paket blev det denna gång.

Som alltid är det ett fantastiskt teamwork som ligger bakom dessa paket. Snuttar och sockor kommer från Ingela Karlström Fd Norén och tyger skänka av Jessica Hörnberg, Sanna Teghammar och ateljé Anette, Annette Bergström, Jessica på Zicca fabrics och Caroline Lundberg och knappar samt storlekslappar från Linda Johansson. Ingela har även bidragit med egna tyger och material.

Och nu är vi glada att (med föräldrarna Lisa och Jespers tillstånd) få presentera fotomodellen Tindra, som föddes i v24 och nu är 7 veckor. Vi önskar Tindra en fantastisk första jul!


Och med det sagt så räknar vi ner, precis som det står i rubriken, 3...2...1! Så har vi nu räknat ihop att Sundsvallsinsamlingen har lämnat in 321 kompletta paket sedan Ingela tog över som ansvarig. Ett enormt stort tack till ALLA som bidrar till insamlingen, detta vore inte möjligt utan er! 

God jul, gott slut och gott nytt år så hörs vi igen 2018.

/Ingela och Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar